UNIVERSALJOLLY

 
Els inserits de llenya per xemeneies Universaljolly estan dissenyats per a l'escalfament per aire humidificat. Amb els inserts de llenya per a xemeneies Universaljolly és possible transformar la teva llar de foc tradicional en una veritable font d'escalfament. Està disponible una àmplia gamma de models d'alta potència. APROPIAT PER El insert de llenya per xemeneia Universaljolly és apropiat per a habitatges de mitjanes i grans dimensions. PUNTS DE FORÇA ALTA POTÈNCIA ÀMPLIA GAMMA DE PRODUCTES

TERMOJOLLY AGUA

 
Els inserits de llenya per xemeneia TERMOJOLLY Idro estan alimentats amb llenya per a l'escalfament de l'aigua. L'intercanviador de refredament dels inserts de llenya per xemeneies TERMOJOLLY Idro permet la connexió amb got tancat i el funcionament fins i tot en cas d'apagada. APROPIAT PER El insert de llenya per xemeneia TERMOJOLLY Idro és apropiat per escalfar autònomament habitatges de mitjanes i grans dimensions. PUNTS DE FORÇA BESCANVIADOR DE REFREDAMENT L'intercanviador de refredament garanteix la seguretat, governant la temperatura de l'aigua i assegura el funcionament també en cas d'apagada elèctric.

UNIVERSALJOLLY EVO

Els inserits de llenya per xemeneies Universaljolly Evo, alimentats amb llenya i de disseny lineal, estan dissenyats per a la escalfar per mitjà d'aire humidificat. Gràcies a la seva potència poden escalfar tota la casa a través de les canalitzacions. Els inserits de llenya per xemeneies Universaljolly Evo estan dotats de sistema hermètic: gràcies a la connexió directa amb la presa de l'aire extreuen l'aire de combustió només de l'exterior. APROPIAT PER El insert de llenya per xemeneia Universaljolly Evo és apropiat per a habitatges de mitjanes i grans dimensions. PUNTS DE FORÇA SISTEMA HERMÈTIC Utilitza al 100% aire exterior i no pren aire de l'habitació. L'aire de combustió és extret des de l'exterior a través de la connexió directa amb la presa d'aire.
 
DMC Firewall is a Joomla Security extension!